Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


JD-Racing


Sportief, Vooruitstrevend, Grensverleggend

Diavoorstelling van de E-500 Ltd. uit 1995

De enige origineel Nederlandse auto gekocht van de 1=ste eigenaar meer dan 17-jaren geleden

Onderstaand wat afbeeldingen van de wolf in schaapskleren, een deftige auto voor diegenen die niet op hoeven te vallen en graag 480-NM onder het pedaal hebben indien nodig, deze auto bij Porsche gebouwd heeft een zeer goed onderstel, geweldige remmen en kan gemakkelijk snelheden van 250+ Km/h aan zonder vermoeiend te worden voor chauffeur en passagiers.

Let op achter 2 kuipstoelen ipv. een bank dus geschikt voor 4-personen! Voorzien van alle denkbare accesoires die Mercedes in 1995 ter beschikking had, deze auto is door Jos gekoesterd en hij heeft er hoofdzakelijk lange ritten mee gereden net als de 1=ste eigenaar die een Yacht in Z.Frankrijk had liggen en met deze auto de eerste 185.000-Km mee heeft gereden de 1=ste 4-jaren, Jos heeft de rest gereden tot 245.000-Km met groot genoegen en het doet pijn aan het hart om er afscheid van te nemen, hij heeft er enkele geen tijd voor en deze auto wil niet enkel in zijn garage staan maar wil uitgelaten worden!