Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


JD-Racing


Sportief, Vooruitstrevend, Grensverleggend

Diavoorstelling Mercedes 450-SL uit 1973

Deze Ahorn gele roadster uit de jaren '70 is de mooiste van de 2 cabrio's die Jos nog over heeft, hij is de 2=de eigenaar van deze met zwart leder interieur voorziene super auto. Nieuw geleverd bij deze auto was de in mooie staat zijnde hard-top (door Jos nooit gebruikt want met regen komt de auto niet uit de garage) en een set velgen (tbv winterbanden oid.) met in de originele wieldoppen in Ahorn geel. Dit exemplaar heeft centrale vergrendeling en is tevens voorzien van de originele Blaupunkt radio / cassette speler met als extra een origineel dictafoon apparaat zodat de 1=ste eigenaar (een arts) na zijn bezoeken zijn bevindingen op kon nemen voor zijn secretaresse, verder heeft de auto enkel koplampwissers en een Alpen-hoorn als accessoires.

Jos heeft de originele verkoop catalogus van begin '70-er jaren alsook de gebruiksaanwijzing en de afleverbon van de Mercedes fabriek er ook nog bij! Dit is een auto die echt voor een liefhebber bestemd is die een prachtige nooit gerestaureerd exemplaar op waarde kan schatten en een auto met een perfecte basis wil hebben die hij verder kan koesteren cq. in een nog betere staat kan brengen om concoursen oid. af te gaan. de 25.000,- die Jos er voor vraagt is deze auto zeker waard!